Måndag! 30/4!

Idag firar jag och min älskade make ETT år som gifta! :) lika lycklig med honom idag som när jag träffade honom :)

Mycket är klart för kvällen men inte allt... hoppas iaf att det blir lyckat... vi får se, avslutar iaf med en överraskning :)



Kommentera
0 kommentarer



Wow

John sov till åtta idag :) vilken hjälte, en timme mer än vanligt ger energi :)




Kommentera
0 kommentarer



Söndag

Vi tog hojjarna till Coop och handlade. Nu är köttet, kycklingen och pajerna klara. Imorgon ska jag göra sallad och skära upp allt... Sen ska jag bara ha en underbar kväll! Ett stort problem är efterrätten. Jag vet inte vad jag ska göra... Men det löser sig... Hoppas jag...




Kommentera
0 kommentarer



Lördag

Det hade gått jättebra att lämna John på dagis för mormorn:)
Jag har en svacka... Idag kom jag på allt jag måste göra till sista april... Alla måsten... Jag har skjutit allt åt sidan. Suttit och gömt mig bakom alla papper... Men det löser sig nog. Allt kött ligger i marinad och ska stekas och in i ugnen imorgon. Ska ner och handla för att förbereda salladen och sådant. Men man vet aldrig vad jag kommer laga för mat... För senaste två dagarna har jag ändrat mig tio gånger MINST(!) får väl se om jag lyckas eller ej...
Tankarna snurrar iaf och jag skjuter måendet åt sidan... Och hoppas på en lyckad kväll ändå:) kläderna är utvald måste bara se till att inte förstöra det med strumpor med roliga mönster på ;) imorgon ska jag städa och fixa. Fast badrummet behöver jag inte städa för det gjorde jag så fint idag! :) men allt annat.




Kommentera
0 kommentarer



Torsdag

Idag har det gått jättebra för John på dagis... Och jag har hunnit veckohandla :) imorgon ska min mamma lämna John på dagis. För jag ska iväg till doktorn. Hoppas det går bra för henne att lämna John :) men jag tror inte det kommer vara nåt problem. Han börjar gilla att vara på dagis och har sovit där två dagar nu. :) det är tillomed ett leende när vi svänger in på gårdsplanen :)




Kommentera
0 kommentarer



Onsdag...

Idag var det inte lätt att åka från dagis... John grinade... Det känns så tungt att lämna ett gråtande barn. Även om jag vet att dagisfröknarna ringer om det är något... John ska sova där idag. om det går vill säga... Han har blivit jättekonstig i sovrutinerna. Igår somnade han inte i sängen när vi kom hem, fastän han var trött som en gnu... han somnade i famnen på mig ute i soffan två timmar senare än han brukar och vaknade en timme fortare än han brukar... Han somnade inte för kvällen förrän vid nio I SOFFAN....Jag vet inte alls vad det beror på men det enda jag kan tänka mig är att det händer rätt mycket runt om honom nu när han börjat på dagis...

Jag hoppas att det går bra på dagis idag... För hans skull....


nu har jag iaf fått in en tvätt i maskinen :)



Kommentera
0 kommentarer



Tisdag

Jag blir så ledsen när skulden läggs på mig... Visst kan jag fela men i detta fall anser jag inte att det är mitt fel...
Visst förstår jag att hon blev ledsen men man måste väl kunna ta kritik när man är ganska duktig på att ge?

John har vartill på dagis idag och det gick bättre idag :) skönt. Imorgon ska han prova sova där :) hoppas även på att det går bra :)




Kommentera
0 kommentarer



Maten från igår

Gott var det :)




Kommentera
0 kommentarer



Måndag

Har lämnat John på dagis, hoppas det går bättre för honom idag än det gick i fredags.
Igårkväll testade jag kläderna till jobbet, behöver nya byxor. Är så förbannad på att jag inte kan ha byxor som sitter åt sen jag blev snittad... Men det handlar väl även om att vänja sig, när man går hemma (iaf jag) så har jag standard mysbyxor eller leggins... och dom sitter inte åt... Men tror inte att ett par leggins passar till uniformen :P

Klockan är lite över elva och john har varit på dagis en timme och jag har inte hört nåt än.. hoppas det går bra :)

Ha det så bra



Kommentera
0 kommentarer



Lördag och söndag

Lördag så lämnade vi John och hundarna hos mina föräldrar och styrde kosan mot Sundsvall och Ikea.
Handlade massa grejer som vi behövde bland annat en byrå till "gamla hallen" för att ha underkläder och sånt i. Vi handlade även vin o champangeglas. Så nu har vi enhetligt med glas så man kan duka när man bjuder på mat :)

Idag har vi haft en monterings och lugn dag, eller lugn o lugn.. vissa människor kan man inte prata med, Inte en chans att säga emot alls... För då blir det skit av allt... Visst jag tål kritik lite dåligt även jag, men jag vet om det och försöker att göra nåt åt det... Men vissa funkar det väl inte för... Tråkigt... men nu tänker jag vara långsur bäst jag vill... för jag blir sårad... jag blir ledsen. och jag mår skit redan och jag orkar inte med när jag får skit när jag sätter ner foten...

Så dagen har varit sådär... Robert har fått varit min stöttepelare IGEN, det är han jämt... Jag önskade att jag skulle klara av saker själv så han slipper stå där och vara stark för mig... Men Hur?



Kommentera
0 kommentarer



Ingen bra dag idag....

John har varit på dagis, gick sådär... Dom ringde en halvtimme efter att jag åkt och sa att han varit ledsen sen jag åkte... Hämtade honom halv tolv.... Då var det inte lika mkt problem då satt han och åt och var glad. Jag hann iaf dammsuga och när John sovit middag torkade jag o han golven så nu är det helgfint :)
Jag har sovit dåligt i tre nätter nu och när jag somnar snarkar jag högt så Robert vaknar.
Vi har ätit middag och funderar på om vi ska åka till Sundsvall imorgon eller inte...




Kommentera
0 kommentarer



Dagen

John var på dagis. Hem laga lunch sova middag. Skriva nota och vänta på att John vaknade. Ner på byn och handla. Hem njuta av solen på vår underbara altan och sen laga mat.
Bli arg och ledsen för att sen ta hand om tvätten och lugna ner mig. Kolla lite på tv och sen borsta tänderna och lägga sig i sängen. Men inte ett dugg trött vilket jag borde vara med tanke på dom få timmarnas sömn jag fått dom senaste nätterna. Men hoppas på att tröttheten kommer snart :) sov gott! Kort och koncist tror jag det heter :)




Kommentera
0 kommentarer



Dagis

John skulle vara på dagis klockan nio, vid åtta väckte robert mig och vem låg och snarkade bredvid mig då? Jo John. Vi åt frukost och in i bilden å iväg. Jag visste att jag skulle lämna honom idag och åka därifrån. Men jag fick åka redan efter tio minuter... Ska dit och hämta honom vid elva, så innan dess tänkte jag hinna med att slänga in en tvätt :)



Kommentera
0 kommentarer



Dessa nätter.

Jag vill bara kunna lägga huvudet på kudden och somna...




Kommentera
0 kommentarer



Ledig dag

Idag har John ledigt från inskolningen, Lite skönt tycker jag, få rå om honom helt själv hela dagen! Jag älskar denna unge, mer än någon kan förstå. Han är min livsgnista!

Just nu sover han efter att vi varit ner på Ljusdal och hälsat på Morfarn på jobbet, dom har 15 års jubileum så vi fick en korv :)

Senare idag blir det pannkaka till middag och vi får en vän till vid bordet :) Lovely Linda! :D



Kommentera
0 kommentarer



Ånej

Inte en sånhär natt igen. Svårt att sova....




Kommentera
0 kommentarer



:)

Det gick bra hos tandläkaren! jag är bedövad från hakan till käkens slut, och i halva min tunga men det är skönt att lagningen gick bra. nu är det bara 2 besök kvar sen är jag klar för denna gång :)
Fixade även till min framtand som det lossnat ur, fick då höra att jag gnisslar tänder vilket jag sagt tidigare men ingen lyssnat på...

Det hade även gått bra för pappan och sonen på Dagis :)
Nu ligger John och sover och jag har fått i mig lite lunch. :) Dagen bjuder inte på mycket, det snöar ju ute så det känns inte som om jag tänker göra så mycket idag, ska väl ta å städa lite här hemma, :)




Kommentera
0 kommentarer



Tisdag.

Jag ska iväg till tandläkaren och Robert har följt med John på dagis... Ingen bra dag idag.... Men jag måste ta mig igenom den....




Kommentera
1 kommentarer



Måndag.

Inskolningen har börjat. John stortrivs :)
Dagen har väl inte bjudit på mycket mer än det. Imorgon ska Robert följa med John på dagis för jag ska till tandläkaren....=ÅNGEST
Jag hatar tandläkarn




Kommentera
0 kommentarer



Söndag :)

Idag har John och jag varit till bästaste Linda i stugan :) vi har busat, ätit korv och pratat en massa och jag har fått se bilder från deras resa till NY. Vi har haft en heldag! Robert tog med sig Örjan till backen och gjorde ett avslutande åk för denna säsong..
När vi åkte hem for vi in och köpte ett par pjäxor. För nästa år ska jag lära mig att åka slalom :) John ska oxå lära sig då så då passar jag på med :)




Kommentera
0 kommentarer



Lördag :)

Idag har vi haft en mys och slödag :) inte gjort mycket men umgåtts med varandra. Jag värdesätter dom dagar som Robert kan vara hemma med oss. Folk förstår inte hur mycket det betyder för mig.

Vi har grillat hamburgare till middag idag, Det enda jag har i i burgarna är konjak och salt o peppar. Riktigt gott var det iaf :) Men man äter som en galning när det är så gott så nu ligger jag här och är proppmätt.

värk i axlar har jag idag... Har ju problem med vänster axel och det känns idag efter gårdagens fönsterputs och nya gardiner. Men det var det värt :)

Imorgon ska vi försöka komma iväg till backen, Det är sista dagen på säsongen så Robert måste få komma iväg :)

Ha en fin lördag!



Kommentera
0 kommentarer



Jag överlevde

Utan större men;)
Idag har fönster putsats och nya gardiner i vardagsrummet :) fint blev det. Mamma hjälpte mig med barnpassning och strykning av gardiner. Skönt att få det gjort :) kvällen har varit lång. Har väntat på att Robert ska komma hem och det gjorde han kl22... Vi tog oss lite vin och nu ligger jag här och ska försöka sova. Hoppas på att vinet har en liten sövande effekt.
Hoppas ni haft en fin fredag. :)




Kommentera
0 kommentarer



Fredagen den trettonde....

Huuu. Jag brukar inte vara allt för nojig men fredag den 13e är jag det. Inte för att det brukar hända nåt mer då än nån annan dag men ändå...
Ha det så bra idag :)




Kommentera
0 kommentarer



Lite bättre

Med sömn inatt men det är inte som det brukar... Men det vänder väl snart...

Idag har vi haft en heldag med Göta :) å va jag saknar denna kvinna! Hon var våran granne när vi bodde i lägenheten. Det är nog den bästa granne man kan ha... Jag har inte umgåts med henne sen vi flyttade och det var helt underbart att umgås en hel dag med henne :)

Nu sover John och Robert jobbar så jag sitter här.... men nu blir det tv en stund innan jag ska försöka sova...



Kommentera
0 kommentarer



Still going strong....

Har inte sovit än, men snart så är det dags för sängen. Ska hoppa in i duschen och sen planera lite mer... sen blir det soffläge och invänta mannen i mitt liv.
Imorgon hoppas jag på bättre väder så att vi kan vara ute igen, plocka hundskit och kratta :)

Hoppas på att tankarna i huvudet skingrar sig inatt så jag får sova....



Kommentera
0 kommentarer



Tröttmössa...

Halv fyra i morse somnade jag, och vid halvåtta åtta klev jag upp. Tack till min älskade make som kliver upp på morgonen med John. Men jag är trött nu, ska lägga mig och vila nu och försöka få en stunds avslappning iaf.

Visst är det konstigt hur man kan fästa sig vid saker eller djur? jag har några "favoritkossor" på farmen... en av dom har fått gått vidare idag... Men hellre det än att hon lider...



Kommentera
0 kommentarer



Tji fick jag...

Här trodde jag att jag skulle somna före Robert, men icke, Här sitter jag. klockan är 1 och jag kan inte slappna av. Robert sa att jag skulle lägga mig i soffan och kolla på tv, för man ska inte ligga kvar i sängen när man inte kan somna... Undra om det är nåt med månen? Eller nä det kan det inte vara, var det inte fullmåne för nån vecka sen?
Aja vilket som kan jag inte sova, mycket tankar som snurrar i huvudet... Många minnen som kommer upp fast man inte vill... Men kolla på tv och hoppas på att jag somnar på soffan istället... Godnatt



Kommentera
0 kommentarer



Ny tv-serie like :)

Min älskade desperate housewives tar snart slut, men jag har hittat en liten tröst som heter GCB. :) än så länge har jag fått många skratt under dom avsnitt som gått :)

Har inte blivit mycket läst på senaste tiden... Dels har jag inte hittat nån bok som passar och sen har jag inte orkat... Igår somnade jag tom före Robert. Det händer inte ofta... Blir nog samma ikväll o jag skyller det på febern.
Godnatt




Kommentera
0 kommentarer



Varför

Ska det köras dubbelprogram när det är premiär på nåt? Vem orkar va vaken till elva? Haha gaggig som få ;)




Kommentera
0 kommentarer



jävla förkylning...

Nu är John mycket piggare, men jag är inte det... fan... täppt i näsan och hosta...

Idag blir det fläskfilé och potatisgratäng till middag, gott :) potatisgratängen blev kvar från gårdagen och den måste ju ätas upp :)

John har varit med robert och åkt fyrhjuling, dom åkte till gården och kollade till kossorna och sen hem, Nu sover han och det gick fort, han åt lite välling och sen var det godnatt :)



Kommentera
0 kommentarer



Mums

Frukten




Kommentera
0 kommentarer



Påskafton

Dagen har varit helt okej.. Jag börjar få hosta (tack John)
Vi åkte på finess och fikade på eftermiddagen. Räkmackor till mig o Robert, päronglass till John. Är det fest så är det :))
På eftermiddagen har vi grillat kött, majs och champinjoner. Till efterrätt blev det grillad färsk ananas och andra goda frukter glass o chokladsås :) mums! Jag var grillmästare ikväll :)




Kommentera
0 kommentarer



Feberfri

Hela dagen lång:) men hostan och snoret är kvar. Men annars är det full fart på honom. Han sov nästan tre timmar idag när han sov middag, men det var nog välbehövligt, hostan tar på nattsömnen för honom.

Inga påskkärringar kom det idag. Tyvärr... Hade ju köpt godis till dom så dom hade färdkost till blåkulla.

Godnatt och ta det lugnt med spriten imorgon. Undra hur många som somnar innan middag? ;)




Kommentera
0 kommentarer



GLAD PÅSK!

Hoppas ni får en fin påskhelg! :)



Kommentera
0 kommentarer



Trött, ont i kroppen....

Ligger i sängen och har en massa tankar i huvudet. Inte dom positiva utan dom tråkigt negativa... Fan, om man kunde trycka på en knapp som det stod "negativa tankar bort" på. Så kanske kanske jag skulle ha en hel bra dag. En dag utan irritation och surhet från min sida... Men jag jobbar på det.
Och Linda hoppas ni har det bra i NY :) ni förtjänar en underbar resa :)




Kommentera
0 kommentarer



Promenix i vårblåsten :)

Vi tog en promenad med Magnus, Ulrika och lilla söta Ida runt kaffebron idag. John vägrade somna fast han var gristrött.. Men han fick välling när han kom hem å då somnade han så fint så :) Han vill inte ha någon fast föda men han har nog ont i halsen och bröstet av allt hostande.

Idag blir det storhandling och sen börja planera vad vi ska äta i helgen, blir grillat en dag iaf :)




Kommentera
0 kommentarer



Tröttmössa

Hoppas på att sova hela natten inatt, och att John får sova, stackarn hostar så hemskt. Fick en hostattack när han åt välling så han kräktes, men nu sover han igen och jag hoppas han får sova och är feberfri imorgon.

Vill ha en inte lika blåsig dag imorgon och feberfri unge så vi kan vara ute i trädgården och mysa :) Skulle behöva kratta färdigt så det får gärna vara torrt och inte så fruset :)

Trivs i huset och i trädgården :) ska försöka ta mig ner på Ljusdal imorgon och köpa påskpynt så vi ska göra lite påskfint här :) ris på bron och altanen och massa fjädrar :) Vi får se vad som händer, är John pigg så far vi nog ner en sväng, men har han över 39 graders feber igen så blir vi nog hemma.

HA en trevlig kväll och natt o sov gott!



Kommentera
0 kommentarer



Sjukstuga

Det är vad vi har här hemma idag, John har feber och näsan rinner. Men det är skönt att det kommer nu och inte till helgen... För det är ju påsk i helgen :)
På torsdag blir det nog påsklunch på hembygds :)
Veckan i övrigt bjuder inte på så mycket. Bli frisk och påskpynta här hemma :)




Kommentera
0 kommentarer



Söndag

Igår blev det grillning med Ö o L :) jag är riktigt nöjd med marinaden på köttet :)
så det blev kött, potatisgratäng, majs och baguetter :) och nåt glas gott rödvin till :) Testade även att marinera majskolvarna på ett annorlunda sätt:
2msk soja
1 msk honung
2 msk rött vin

Det blev riktigt lyckat och gott :)
Tack för en trevlig eftermiddag o kväll



Kommentera
0 kommentarer