Godmorgon eller?

Klockan är kvart i fem på morgonen. Robert har åkt och skottat snö... Tji fick jag att vi skulle shoppa sista julklapparna idag... Men jag och John löser nog det själva och sen bjuder vi pappan på en god middag ikväll istället. Det har han förtjänat. Som vanligt när Robert åker iväg och skottar så kan inte jag sova... Tråkigt nog...
Julen är snart här. Köttbullarna är klar :) skinkan gör vi imorgon, söndag blir det till att fixa med det sista inför julafton. Lördag ska vi ha en myskväll med julmusik och klä granen :)
Ha det så fint
Kommentera
0 kommentarerJohn <3
Kommentera
1 kommentarerSnart

Är det Johns födelsedag :) 2 år! Kan inte förstå att han blir två år! Storkille! För två år sedan vid denna tiden sp var vi inne på förlossningen.. Var ju en lång procedur innan våran prins ville komma ut :) men å vilken kärlek när han väl var ute :)

Jag hat ju börjat jobba ordentligt nu, roligt är det. Fascinerande att man kan trivas på ett jobb, men det är väl för att jag känner mig så välkommen :)

Det enda jag tycker är jobbigt är att jag är borta från John. Visserligen i två dagar i veckan... Men tänker man på att John och jag har varit så tighta sen han kom så kanske man förstår att det är jobbigt... Sepatationsångest tror jag vi kan kalla det :)

Klockan är snart tre på natten.... Tröttheten vill inte riktigt infinna sig... Förstår inte varför...

Imorgon blir det jobb... Sen förbereda inför Johns födelsedag :) tårta och bullar ska fixas :)
Kommentera
0 kommentarer