Virka :)

Jag har lärt mig att virka :) håller på att virka mormorsrutor ska bli en filt :) riktigt roligt är det iaf :) får se hur stor filt jag orkar göra :)
Kommentera
0 kommentarerJobbvecka

Jag jobbade förra veckan. Är skönt att äntligen ha ett jobb igen :) i veckan jobbar jag tis-tors. Sen drar tvådagarsveckorna igång :)
Mysigt har vi haft idag jag och John. Vi har kollat på film och busat en massa, ska ivägtill hudik och köpa presenter till John på eftermiddagen, det är ju dags snart för tvåårskalas :) storkillen <3
Kommentera
0 kommentarerSöndag

Har varit en lång dag, först vakna kl 7 (var även vaken mellan 3 o 4) gratta min älskade man och pappan till mitt barn på farsdag med presenter :)
Iväg på treårskalas och sen iväg och gratta min pappa på farsdag. Hem äta middag och iväg på volleyboll :)
Nu är jag slut och imorgon är det måndag och äntligen jobb igen :)
Kommentera
0 kommentarerJobb :)

Fy fan va kul jag tycker det är att äntligen jobba igen :) har fått jobb som personlig assistent :) ett jobb jag inte trodde skulle vara något för mig men det är riktigt roligt, lite jobbigt för huvudet men jätteroligt. Fast det är väl inte så konstigt att det är jobbigt för huvudet på mig, jag har ju varit hemma sen okt 2010...
Men jag trivs! Känns så skönt att göra något på dagarna :)
Nu i helgen är jag ledig och då ska jag ta igen dagar med John :) mitt hjärta! Jag ska även försöka sy iordning grejer till julmarknaden den 1a dec :)
Ha en fin helg!
Kommentera
0 kommentarerTidig morgon

Och vad hittar jag bredvid mig i sängen? Inte min stora karl utan min lilla och hunden...
Kommentera
0 kommentarer