Min tur...

Har över 38 i feber, så det är väl min tur att bli sjuk, det har jag verkligen inte tid med, ska på introduktion på nya jobbet till veckan... Men är jag sjuk så är jag. Vill gärna gå introduktion för jag vet inte när hon jag ska vicka för får bebis heller...
Ha en trevlig lördag :)




Kommentera
0 kommentarer



Torsdag

John är sjuk, feber ögoninflammation och eventuell ögoninflammation. Han har sovit i tre timmar nu och ska få sova en timme till innan jag ska ge honom Alvedon igen...
Sitter å pysslar med smycken, men tror jag kommer ramla ifrån det in i luffarslöjd istället. Vi får se...




Kommentera
0 kommentarer



Middag

Idag blir det köttgryta hemma hos Johnsons :) gött som bara den. Ris till förstås, får se vad grabbarna tycker bär dom kommer hem.
John har varit på dagis idag. Dom har haft fotografering. Tyvärr är han inte så pigg men han klarade sig igenom dagen iaf:) tror det är ögoninflamation IGEN! Stackarn.
Den stora frågan jag har just nu är om jag ska vara med på loppis i helgen eller inte, har en dipp så vet inte om jag klarar av det...
Var iväg och köpte virke idag. Ska bygga en ram som jag ska ha smycken i :) får se hur den blir och om den är värd att läggas ut på bild här sen haha




Kommentera
0 kommentarer



Idé sprutan

Här blev det idéer till höger och vänster. Vet inte hur jag ska bete mig. Det bara bubblar ur mig.. Längtar som en tok på att "hobbyrummet" ska bli klart så jag kan flytta in där :)
Har beställt hem grejer för att kunna göra smycken så nu blir det även det i framtiden. Om jag tycker det är kul vill säga.
Sen har jag eventuellt fått jobb. Eller det är nästan klart iaf :) jihooo!!!
Syr väskor och mössor på löpande band nu :) kul kul kul :)
Ska försöka få tag i en ny symaskin så jag kan utveckla det lite mer :) för idéer är det inte dåligt med i nuläget. :)




Kommentera
0 kommentarer



Jag blir så arg

Följer en blogg som en tvåbarnsmamma skriver. Nu har hennes son blivit satt i pojkfacket. Låt barn vara barn och inte kön.., han älskar glitter, rött, rosa, Hello Kitty, mm. När han kom på dagis fick han höra att han har tjejkläder. Så nu vill han bara ha spindelmannen. Förjävligt tycker jag att barn ska bli hämmade och inte få gilla vad dom vill., min son leker med dockor. Det ska han få göra om han vill. Fan jag blir så arg!




Kommentera
0 kommentarer



Måndagen

Var ner och fixade med loggan, köpte lite extra tyg, handlade färg. Målade om i rummet som vi kallar gammelhallen. Har varit en randig tapet men blir nu en beige/grå färg på väggarna där :)
Sytt klart beställningarna som jag haft liggande i helgen :) ska leverera några imorn. Nu blir det till att försöka sova, ska fortsätta måla imorgon. Godnatt




Kommentera
1 kommentarer



Måndag

För det är måndag även om det inte är så många vaken nu vid halv fyra. Jag har haft en jättefin helg :)
Vårt äventyr blev alldeles alldeles underbart :) vi åkte på romerska och badade, åt ost och kex :) pratade och hade det hur skönt som helst!
Sen avnjöt vi en underbar middag som vi hjälptes åt att laga till med grabbarna :)
Tack till Linda Ulrika Örjan och Magnus. Även tack till min älskade man :)




Kommentera
0 kommentarer



Risken

Är rätt stor att jag har ont i kroppen imorgon. Har hjälpt till med att jaga kossor ikväll och plumsat i lera som räckte upp på halva vaden... Plus att det sög fast fötterna :P vi får väl se om jag behöver hjälp ur sängen imorgon haha




Kommentera
0 kommentarer



Mössor och annat skoj

Syr mössor som en tok. Men igår sydde jag ett förkläde till min älskade son:) han ville inte ta av sig det :) han älskar att vara med i köket eller när jag städar, så det kan vara bra med ett förkläde :)

Idag blir det dagis för John. Jag ska ta en promenad när jag kommer hem efter att ha skjutsat honom.. Sen blir det full fart, ska röja lite här hemma.
På onsdageftermiddag kommer LjP hit och ska göra ett reportage om Roberts vetemjöl och kött :) nervis är jag för jag ska laga maten :)

I helgen ska jag på äventyr (tror jag) vet inte riktigt vad dom har planerat L&U. Men det blir nog kul :) John ska sova borta den kvällen (lördag)

Nu ska jag käka frukost och väcka lillen

Ha en fin höstdag! Kram




Kommentera
0 kommentarer