min mössblogg

StiLoJoh
Med adressen www.StiLoJoh.blogg.se
Välkommen in och kolla på mössor och när ni ändå är där så kan ni ju skicka iväg en kommentar och köpa en mössa ;)Kommentera
0 kommentarerLoggan e klar!

Och tryckt på banden så nu blir det sy på dom sen är jag igång :)
Kommentera
0 kommentarerHär gick jag och trodde på vila :)

Men ack så jag bedrog mig :) fick ju tygerna idag så måsta bara prova att sy :) blev tre fina med röd bakgrund och vita hjärtan :)
Kommentera
0 kommentarerTorsdag

Nu är jag trött på att inte kunna sova på nätterna, jag menar okej om det var John som höll mig vaken. Men när han och Robert ligger och snarkar ikapp och jag inte kan somna... Hur orkar man med det då?
Få se nu jo på lördag är det fullmåne :) då får jag nog sova, brukar vara då iaf :)

Väntar in nytt tyg från jnydesign. Sen blir det fler mössor. Men tills dess är det vila i mössverkstaden som gäller :)
God morgon!
Kommentera
0 kommentarerVad gör jag kl 4 på morgonen?

Syr mössor och lyssnar på stiftelsen såklart :) haha
Kommentera
1 kommentarerBild

På några av mössorna jag sytt, urgulliga tyger :)
Kommentera
0 kommentarerMössor

Har fått Dille på att sy mössor :) är det någon som vill ha en mössa så skicka en kommentar ;)
Kommentera
1 kommentarerBuset över :)

Och här är resultatet, svullen som få men vacker ändå :)
Kommentera
0 kommentarerImorgon :)

Blir det bus :) bild kommer imorgon eller senare :) kl 12 smäller det, är inte anträffbar då :)
Kommentera
0 kommentarerMitt lilla kräk...

Två måndagar i rad har John kräkts på dagis, vi har hämtat hem honom och sen har det varit full rulle och inget mer kräks... Tankarna snurrar på vad det har att göra med, varför kräks min älskling? Trivs han inte, är det stressigt åt honom? Jag vet faktiskt inte... Funderar på att ringa och prata med hans kontaktfröken på dagis och höra mig för,
Får se vad vi ska hitta på imorgon, Dalarna och Mora drar. Men orkar jag köra dit och hem samma dag med min älskade prins. Och orkar han åka dit och hem samma dag... Onsdagen ska jag på jobbcoach-möte på stadt... Så vi kan inte sova kvar heller... Får se hur det blir, annars tar vi oss tid att åka ner en annan gång. :)

Tatueringssugen så det brinner i kroppen, vet exakt vad jag vill ha... Vet bara inte vart.., men ska väl konsultera med tatueraren :)
Kommentera
1 kommentarerTandläkaren....

Djävulens hjälpreda... Drog en visdomstand igår, har så ont även idag.... Får väl se om det går över med en Alvedon. John är på dagis och jag ligger kvar i sängen :) tänkte inte stressa upp idag då Robert skjutsade John. Men magen börjar kurra och det är väl dags för frulle snart för min del, ändrade planer i hobbyrummet men det uppdaterar jag senare.

Ha en fin dag!
Kommentera
1 kommentarerVart tog den vägen?

Energin alltså... Har ingen alls, är trött och sur hela dagarna... Men jag gnor på, tapeterna är snart borta, sen blir det väv på väggarna och till sist färg. Ska även snickra ihop en arbetsbänk och sätta golv. Men det är roligt att hålla på även om energin inte finns där, men jag tar det lite då o då, har inte satt nån tid på när det ska vara klart. Det får ta den tid det tar,

John har fått ögoninflammation. Stackarn. Men det verkar bli bättre och bättre.
Kommentera
0 kommentarer