Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton. Vi firar med god mat och hög volym på TVn. Har ju två hundar som mår skit på nyår.
Blev god middag! Hasselbackspotatis, KALVfile med pepparsås. Gott! Ett glas amarone till de :) mumma
Gott nytt år!




Kommentera
0 kommentarer



Begravning

Idag har vi begravt min älskade mormor. En riktigt tung dag. Är helt tom och slut. Men hon fick en fin begravning. Dom spelade och sjöng elvislåten you were allways on my mind.
Min mormor älskade Elvis. Det är mycket därför jag har givit min son mellannamnet Elvis.




Kommentera
0 kommentarer



Torsdag

Idag, vi har tittat på Ronja Rövardotter. å nostalgi. Jag kommer ihåg när jag själv var barn. Astrid Lindgrens filmer var något jag älskade! Dom vill jag att min son ska växa upp med. såsom jag växte upp med dom.
Dagen bjuder inte på så mycket. Vi ska försöka ta oss ut på Ljusdal o kolla på present till Robert, Jag hoppas vi hittar något åt honom...




Kommentera
0 kommentarer



Mellandagar...

Eftersom julafton var på en lördag så blir det inte någon lång mellandagsledighet för folk. HAHA tänker jag, jag är ju hemma med John jag :) Robert får jobba han, eftersom Dagmar bestämde sig för att vara ett svin o meja ner träd och sånt. Jag hade hoppats på lite mellandagsshopping i typ Sundsvall eller liknande, men som det ser ut nu så kommer det inte bli något sånt. :(
Var iväg en snabbis på Wallins o tittade, har valt ut en vacker servis som jag i framtiden tänker önska mig som finporslin. Skulle vara så roligt att kunna duka fram vid speciella tillfällen. Får se om jag tar en tur på eftermiddagen med John o tittar i affärer, Vi ska ju försöka hitta något fint till Robert, för han fyller ju år den 6e. Vet inte alls vad jag ska köpa till honom. Men det löser sig.
 På annandagen firade vi ju fem år. Jag kan inte förstå det själv, det har faktiskt gått FEM ÅR! sen jag träffade min underbara man. Mycket har hänt sen jag träffade honom. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Han är min klippa!
Satt och kollade runt bland en massa bloggar och har hittat en del som jag gillar och som jag följer.
här är några som ger mig glädje och ideer :
 http://kryddburken.se/ - Underbara recept på både det ena och det andra http://vuxnamanniskorharintehamstrar.blogspot.com/ - Maria, skriver om sitt liv och sin familj på ett sätt som får vem som helst att skratta gott.
http://joelsunderbara.blogg.se/ - här har du också ett gott skratt :)
http://malinwestman.blogg.se/ - Malin, min vän, skriver om sitt liv, mode och foto. Hon har även gjort designen till min fina blogg :)
 Ja där är några som jag följer som ger mig glädje i vardagen. Hoppas någon av dessa ger er glädje och skratt även goda matupplevelser :)



Kommentera
0 kommentarer



Annandagen

Oj vilken storm det var inatt. Träd som har fallit, tak som blåst av och tåg som spårat ur. Vägar har varit täckta med träd som fallit ner över dom. Elavbrott i flera timmar. Listan kan göras lång. Det är hemskt och jag har aldrig varit med om nåt liknande.
Gårdagskvällen var riktigt rolig! Träffade en massa folk och fick skratta mycket! Jag och Robert delade på en flaska champagne innan vi gick ut. Var riktigt mysigt och vi hade som sagt riktigt roligt!
Ikväll får vi se vad som händer. Blir nog ett glas rött tror jag ;)
Ha det så bra




Kommentera
0 kommentarer



Juldagen!

Idag har vi haft en hämta igen oss dag, Ö o L var hit och hälsade på :) Vi tog en promenad på byn och sen åt vi skinkmacka och ostkaka. Riktigt trevligt som alltid :) John ska sova hos mina föräldrar ikväll. det kommer bli tomt, är ju andra gången på ett år som vi sover ifrån varandra. Jag hoppas att det går bra, eller jag vet innerst inne att det kommer att gå bra... Men det är tungt som mamma att vara ifrån sitt barn! John tog sina första steg idag! å jag är så glad att Ö o L fick vara med o se det :) Johns favvisar! Robert har fått åkt ut och grusat så får se när han kommer tillbaka, men det ska väl inte ta så lång tid. Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt och imorgon ska vi ta sovmorgon :) Ha en bra kväll GOD FORTSÄTTNING!



Kommentera
0 kommentarer



Nu är julen över :)

Har haft en trevlig julafton! Tror vi lyckades rätt bra. Och John tyckte bra om tomten med :) det är tur att tomten är så snäll. Jag var rädd att John skulle bli rädd för tomten, men han är tuffare än vad vi tror. :)
Massa fina julklappar har bytts och god mat ätits. Nu ska Robert försöka få John att sova.
Imorgon kväll ska jag och älskling låna ut John till mina föräldrar. Vi firar fem underbara år tillsammans då:) eller det är egentligen på annandagen men vi tjuvstartar imorgonkväll. Vi möttes ju natten mellan juldagen och annandagen. Vi ska fira med god mat och gott vin, blir nog även ett glas eller två med riktigt fin champange.
Hoppas alla har haft en mysig julafton. :)




Kommentera
0 kommentarer



God Jul!

Idag är det julafton. Har lite att stå i innan allt folk kommer + att jag måste välja vilka kläder jag ska ha!
Men en riktigt god jul önskar jag er alla!




Kommentera
0 kommentarer



Granen

Nu är granen klädd :) dålig bild men den är fin




Kommentera
0 kommentarer



Ibland blir det inte som man tänkt sig

Det blev det inte idag, Vi ska försöka komma iväg till Bollnäs imorgon och shoppa julklappar. För idag blev det inte så, men det gör inte så mycket. Vi ska försöka komma iväg direkt efter frukost imorn och ska även försöka hitta en julgransfot. Jag hoppas att John är på humör att följa med i affärer imorgon.

Ikväll blev det att handla julmat, äntligen gjort, nu slipper jag fundera på det. sen blir det handla det sista innan jul. Men det mesta är handlat. nu ska allt förberedas.

Ha det bra :)



Kommentera
0 kommentarer



4 dagar kvar till jul

Idag ska vi försöka handla dom sista julklapparna :) OCH försöka få tag i en julgransfot. För jag tänkte försöka klä julgranen ikväll eller imorgon :) Ska bli så mysigt!

Vill tipsa om en sajt: www.moafonden.se Min älskade Moa, hon dog för ung, ett glädjeämne var hon och det är så hon blir ihågkommen. Jag kan inte beskriva den kärlek jag kände och känner för henne.
Såhär i juletider kan man gärna tänka på att skänka en slant,
www.minstoradag.se är också en sajt som man kan besöka, dom försöker göra en svår tillvaro för svårt sjuka barn lättare. Min älskade Moa, hon fick träffa Nanne och ha en heldag i stockholm med henne.

Ha en bra dag! Kram



Kommentera
0 kommentarer



Julgran!

Åh nu idag har min älskade make varit och köpt en fin julgran! Jag bara längtar tills jag får sätta in den i vardagsrummet och klä den :D Men jag har ju ett stort problem, jag har ingen julgransfot, men det löser sig! ska fixa det imorgon! Åh, sen är det bara att shoppa dom sista julklapparna till älsklingsungen min!

Ha en fin söndagkväll



Kommentera
0 kommentarer



Julgran eller inte julgran

Det är den stora frågan....




Kommentera
1 kommentarer



Här har det varit tyst

Men jag har sorg. Jag saknar min älskade mormor. Jag kämpar på. Min mormor stod mig väldigt nära. Hon har funnits några meter från mig hela min barndom. Vi spenderade många dagar på sommarloven med henne och morfar. Det jag ser som positivt är att hon slipper ha ont nu och hon får återse sin älskade Olle, min morfar.
Det blir begravning efter jul. Så får se hur mycket julkänsla vi får.




Kommentera
0 kommentarer



Ses på andra sidan

Inatt somnade min älskade mormor in. Det är tungt nu. Men jag vet ju att hon får återse sin älskade man. Min vackra mormor. Jag kommer sakna dig. Minnas alla somrar vi var hos er i mållång. Vila i frid nu älskade du. Vila i famnen på morfar.




Kommentera
0 kommentarer



Pulkåkning

John fick ju en pulka igår. Vi gjorde ett premiäråk idag för det hade ju snöat :) det tyckte John om:)




Kommentera
1 kommentarer



Hurra Hurra Hurra!

Idag är det Johns födelsedag!
1 år har gått,
John föddes på Hudiksvalls BB 101212 kl 07:04 :)
Grattis till min älskade son!




Kommentera
0 kommentarer



Kalasdag

Vi smygstartade redan igår med lite kalas. Men idag slog till med riktigt kalas. God smörgåstårta och god barbapapa tårta :) John fick fina presenter muminbok, delfinfilm, byggkoppar, sagobok, kläder, pulka, lastbil. Av oss fick han byggklossar, lego och Pettson o Findus bok. Men firandet är inte över för imorgon är det ettårsdag. John åt tårta. Inte som jag trodde med massor av kladd utan andaktligt och njöt. Han bjöd även morfar på tårta :) gopojken våran. Vid denhär tiden för ett år sedan kom vi in på förlossningssalen. Usch minnena kommer tillbaka. Men vi fick nåt alldeles underbart av alltihopa och det var John
Ha det bra




Kommentera
1 kommentarer



Tårtan

Lite missnöjd är jag med hur dom satt texten. Men den är säkert god ändå.




Kommentera
1 kommentarer



Städat

Ja idag har vi städat, så nu är det fint här hemma, luktar såpa! mmm.. finns det något som luktar så gott som såpa?
Kolla samtidigt på skidskytte och skidåkning. Blir dock väldigt irriterad när jag tittar på skidskytte, dom har ju satt det på fyran och har reklam mitt i! Vem fan vill ha reklam mitt i?! Får jag säga mitt så tycker jag dom ska skicka tillbaka all skidåkning till svt, där är det då fan inte reklam...

Zabine o Stefan med barn kommer förbi en sväng senare, Linda o Örjan kommer dom oxå, Senare i eftermiddag kommer det folk som ska titta på våran lägenhet. så vi får se vad som säger :)

Nu ska jag fortsätta torka golv. sen äta något. Ha det så bra! Kram



Kommentera
0 kommentarer



Fredag

Ja idag är det fredag. La ut annons på lägenheten i ljp. Tyvärr tabbade dom sig och skrev 33,0000 istället för 330,000. Så folk har ringt och trott att lägenheten säljs för trettiotre tusen. Men det ska vara tillrättat till morgondagens annons.
Natten bjöd inte på så mycket sömn igen för nån jävla idiot bestämde sig för att borra mellan halv elva och elva igårkväll. Gissa vem som vaknade! Jo John, tror ni han ville somna om? Näpp så vid ett halv två somnade han äntligen. Tyvärr mellan oss och då har jag svårt att sova.
Det har iaf kommit snö inatt och ska fortsätta snöa till imorgon.
Ha en bra dag nu ska vi äta lite lunch.




Kommentera
0 kommentarer



facinerande

Ja det kan man verkligen säga, från att ha andningsuppehåll på 40-50 sekunder så är hon pigg igen. Jag förstår inte hur det kan vara så? Hon låg igår på gränsen till döden, Idag är hon sig själv igen. Det är jag riktigt glad för!

Natten bjöd inte på mycket sömn, så idag är jag inte pigg och inte på humör. Men jag är ändå glad,
Hon lever!

Dagen bjuder inte på så mycket, mamma kommer nog ner en sväng senare när hon ska iväg och handla. Annars tror jag inte att vi gör så mycket. Kanske en promenad för att få upp energin.

Ha en bra dag! Kram




Kommentera
0 kommentarer



Tar nog en paus

Från bloggandet. Iallafall som det känns just nu. En av mina nära ligger inför döden och det känns som om lusten att skriva inte existerar. Vi får se. Kanske jag känner annorlunda imorgon eller en annan dag. Kanske känner jag ett behov att skriva av mig. Vi får se om pausen håller sig eller ej. Ha det så bra




Kommentera
0 kommentarer



Gött

Det blev det. Stolt över mig själv :)




Kommentera
0 kommentarer



Tisdag

Idag var vi iväg och beställde tårta till Johns födelsedag! Den kommet vara så fin. Ska knäppa kort på den innan vi skär i den i helgen. beställde oxå en liten tårta som ska vara bara Johns som han får gegga bäst han vill med :)
Idag ska jag göra "gryta" för första gången i mitt liv. Tur att pizzerian har öppet ifall jag misslyckas. Haha
Lyckas jag kanske jag lägger ut nån bild här på bloggen. Har även lovat att om jag lyckas med detta ska jag bjuda Ö & L på det nästa gång vi ses och äter middag :) ha en trevlig kväll!




Kommentera
1 kommentarer



Måndag

Ja idag är det måndag. En vecka kvar tills min älskade son blir 1 år! Oj va detta år har gått fort. Det har hänt så mycket. Jag har gått igenom så mycket. Jag känner mig annorlunda. Inte bara att jag fått en ny "roll" som mamma. Allt vi fått gå igenom det senaste året med sjukhus och allt annat. Det har förändrat mig. Jag kan inte säga att jag är ledsen för förändringarna. Det är ganska skönt, jag menar jag var inte nöjd med den jag var innan. Men vem är nöjd överhuvudtaget?
Förändringarna är att jag mognat, jag har mognat i rollen som mamma, jag har mognat i det att jag börjat lära mig släppa kontrollen. För kontroll hade man inte när man lämnade John på operationsbordet och han sövdes...
Jag har ett helt annat tänk nu än förr. Men denna förändring gör mig inte till en bättre eller sämre människa. JAg är den jag är, ingen kan säga något annat.

Idag kommer min syster hit och hälsar på. Jag ska försöka städa lite mer då vi ska ha kalas på söndag för min älskade son!

Ha en bra dag!




Kommentera
0 kommentarer



Lördag

Min älskade karl har varit hemma hela dagen. SKÖNT! o till råga på allt så fick jag sovmorgon till halv tio! fattar ni?!
Vi var iväg på Ljusdals motor och jag köpte en vinterjacka, och julklappar till john. Sen var vi iväg till Ljustorget och kollade på deras nyöppning :) jättemysigt, dit ska vi tillbaka när det är mindre folk.
Efter det åkte vi upp till gården och kollade av djurena och jag skottade till dom maten som dom inte nådde. John gjorde ett åk på sin kamel (en sån där man stoppar mynt i som han fick av O & N i doppresent) Det gillades starkt :)
Sen blev det en tur till pappa o mamma på fika. o iväg ut o åkte bil då john somnade i bilen så blev den längre än hem, det blev en tur till Delsbo. Sen hem till lägenheten och nu sitter vi här, John har somnat och nu ska vi lägga oss i soffan och bara mysa.
Det har varit en riktigt ut å åka-dag fast vi inte varit långt så har vi spenderat hela dagen på "flykt" :)
Imorgon blir det nog Julmarknad på Stenegård. Men vi får se vad som händer. Ha en bra dag



Kommentera
1 kommentarer



Fredag!

Nu är det snart helg. Jag har packat ihop en massa grejer i lägenheten och försöker plocka iordning allt. Har lagt ut på facebook att lägenheten är tillsalu. Jag hoppas att någon nappar på den. Ska även försöka få ut lägenheten i ljusdalsposten.
Dagen bjuder på mer packande. Måste få undan allt som inte behövs innan flytten så jag kan knäppa lite bilder på den. Skulle behöva få ut lite möbler och hoppas att min älskade blir hemma i helgen så jag får hjälp med det. Är ett vitrinskåp och lite mer småplock som ska ut.
Packade sex lådor igår som han bar ner i förrådet. Har fyra lådor kvar hemma sen måste jag köpa fler. Får se om vi kommer iväg innan eftermiddagen o köper fler.
Ha en bra dag




Kommentera
1 kommentarer



Jippi

Idag fick vi ett glädjande besked! Ett besked som fick det att tåras i ögonen på mig! Glädjens tårar!
Vi har ju tittat på ett hus. Och vi har fått besked att vi får köpa det! Det känns så underbart så det inte går att beskriva! I februari är det preliminärt att vi får flytta in! Å jag längtar tills jag får inreda och pyssla.
Fascinerande att vi hittat ett hus, ett hus som vi båda känner att vi vill bo i! Ett hus med en underbar känsla i.
Nu ska vi bara fixa o lägga ut vår lägenhet på annons så vi får den såld så fort som möjligt! Om det är någon som läser min blogg som vet någon som är ute efter en unik tvåa i centralt läge så är det bara att höra av sig till mig! Ha det så bra. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna och planera för vad det är jag kan packa undan nu innan jul!




Kommentera
1 kommentarer