förkyld...

Ja då har man blivit förkyld för första gången denna höst. Jag hoppas verkligen det går över snart. täppt näsa och kliande hals är inte kul... Men det är ju förkylningstider och man får vara glad att det är en förkylning och inte vinterkräksjukan.. I helgen hade jag och Robert varit gifta i 6 månader. Ett halvår! tänk vad tiden går fort! i december firar vi fem år tillsammans, vilket är jätteroligt! Idag blir det en promenad i det fina vädret sen får vi se vad som händer. Ha det så bra



Kommentera
0 kommentarer



I ain't wastin' no more time

Idag åkte vi iväg upp till mamma o pappa en sväng och hälsade på, Vi har även köpt en växasäng till John, så snart så får han slippa spjälsängen, men inte än på ett tag. Ikväll satt vi och myste i soffan, John satt i Roberts knä, jag pussade Robert på kinden då slänger John nappen åt sidan och dyker fram o pussar mig. sen gör han om det flera gånger. Det är så mysigt! :) Nu ligger Robert inne med honom i sovrummet och försöker få honom att somna, sen får vi se hur länge vi blir uppe ikväll.. det här är den värsta dagen på hela året, så jobbigt att hålla sig vaken. Ha det bra



Kommentera
0 kommentarer



Söndag

Vi är lite småtrött, det blev ju lite sent igår, men John och Robert ligger och sover. Robert tog john nu på morgonen, så då tyckte jag att han kunde få sova lite nu på förmiddagen. Jag ska försöka få i mig lite frukost sen ska jag springa ner och handla lite. Vi får se vad dagen i överigt bjuder på. men vi hörs. Ha en trevlig söndag.



Kommentera
0 kommentarer



Trevlig kväll

Nu har vi avslutat en trevlig kväll med trevligt sällskap. God mat var det med. Vi åt hemmagjort potatismos och mina biffar i sås. Till efterrätt gjorde jag äppelkompott med pepparkaksgrädde. Riktigt nöjd faktiskt för det blev otroligt gott om jag får säga det själv och det får jag ;)
Nu blir det sängen och så hoppas jag John får sova resten av natten och att han inte vaknar och gråter nåt mer.
By the way glöm inte att ställa tillbaka klockan inatt.
Ha det bra




Kommentera
0 kommentarer



Lördag

Nu har jag städat här hemma så att det är fint till ikväll. John vägrade sova så Robert tog honom i bilen och åkte iväg. Tror dom åkte till Delsbo och kollade på skotrar, Det är ju trots allt snöskoterns dag idag. det kan ju vara skönt för pappa och son att ha lite kvalitetstid tillsammans, och jag får tid att städa och sätta mig här en stund. John mår bra idag, han har lite feber men annars är det bra. Huvudet är det lite blått och svullet i pannan. men han hade iallfall inte en hjärnskakning vilket är skönt. Han sov hyfsat inatt. men vi får se hur han sover idag. skulle vara bra om han sover en stund nu i bilen med Robert så att han är pigg och glad ikväll när vi får främmande. Ha en trevlig lördag!



Kommentera
0 kommentarer



Fredag :)

Idag kom Linda o Örjan hit, Örjan skulle jobba så jag och Linda o John tog en promenad på köpingen, kollade efter byxor åt Linda och en present som dom skulle ha med sig när dom skulle på middag ikväll. Imorgon ska vi ha middag här hemma, Örjan, Linda, Magnus o Ulrika ska komma och vi ska laga trerätters middag tillsammans, Lillemannen ramlade och slog sig i pannan nu ikväll, jag blev jätterädd och hade en fruktansvärd panik, som tur var kunde min pappa komma hit och kolla så det itne var nån fara. Sen har jag sån tur att min grannes son är sjuksköterska och han kom alldeles nyss förbi och kollade, det enda han sa var att om vi ville kunde vi åka upp och limma det så det inte blir nåt fult ärr, annars trodde inte han att det var nån fara, men vi tejpade med ett plåster så det är nog lugnt ändå. Just nu sover John, men jag ska prova att väcka honom lite senare för att kolla så han mår bra. Man blir ju väldigt orolig när han slår sig... Ha det så bra :)



Kommentera
1 kommentarer



God förmiddag

Idag fick jag sova ut, för John bestämde sig för att sova hela natten. Vi ska luncha med Linda idag! Ska bli så mysigt att få en stund med henne. :) Sen blir det nog en promenad, får se vart vi går, men vi måste börja fundera på en fars-dag present till Robert. Så det blir nog gå i affärer och kolla om vi hittar nåt fint. Det är väldigt svårt det där med presenter till Robert... Visst skulle vi kunna köpa en bok som alltid är uppskattat, men det känns så opersonligt. Det är lika med julklappar så svårt att hitta något åt honom. Så är det någon som har ett tips eller två så är ni välkommen att skicka en kommentar. ha det så bra, nu ska jag börja planera lunchen!



Kommentera
0 kommentarer



Underbart!

Älsklingen kom hem tidigt idag, så jag fick gå och duscha SJÄLV! Göra sånt som jag inte kan göra när John är med. bla fick jag ta bort den där vinterpälsen som kommer så jävla fort på benen, jag menar det finns faktiskt långkalsonger. ;) Vi fick middagssällskap idag, syrran bjöd in sig själv på middag hon. men hon är så välkommen så :) Ha det bra, nu ropar kudden Sov gott



Kommentera
0 kommentarer



Morgonpromenad

Jag och John tog en promenad runt kyrksjön. Eftersom Robert varit uppe inatt med John så klev jag upp med John nu på morgonen. Jag har ju problemet att jag inte bara kan sitta när jag är trött för då somnar jag. Så då tog vi en promenad. Tyvärr är min son inte så social för han somnade efter en kvart och sov tills vi kom till Coop. Tur man har iphonen med musik :)
Det var mörkt när vi gick hemifrån och ljust när vi kom hem, det ljusnade snabbt


Nu ska vi äta frukost med nybakt bröd och risgrynsgröt :)

Ha det bra




Kommentera
1 kommentarer



Lilleplutt

Ja min lilla lilleplutt var riktigt trött nu ikväll. han ligger redan i sin säng och sover. brukar inte somna före klockan sju men nu två kvällar i rad har han somnat nån gång mellan sex o sju... Idag följde vi med Robert till Tevekvarn för att hämta vetemjöl. Riktigt roligt att komma iväg en sväng, på tillbakavägen åkte vi förbi sibylla och John fick smaka sin första kokkorv med bröd. han smaskade och sa namnam varje tugga :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på att min älskade karl kommer hem och förstås att Desperate Housewives börjar :)



Kommentera
0 kommentarer



John o jag

Ja idag efter lunchsovningen så åkte jag och John till möbeltjänst och köpte en lekmatta. Efter det ringde vi till Robert och John fick följa med honom och åka traktor en sväng. Under tiden åkte jag till jll o köpte snus och sen vidare till pappa på hans jobb och hälsade på där. Lämnade även lite tomma barnmatsburkar som dom kan blanda färg i.
Nu har John och jag varit ner och handlat så nu är det gjort. Nu blir det middag här hemma sen lek på nya mattan

Ha det bra




Kommentera
0 kommentarer



Mammas storkille

Ja det är vad han är min gopojk. Han går för fullt med gåvagnen.
Ikväll drack han riktig välling för första gången :) annars har han nästan kräkts när han fått det.

Här blir det snart sängen. Bara "pan am" är slut

Ha det bra




Kommentera
0 kommentarer



Hudiksvall

Idag har vi varit iväg till Hudik och handlat kläder åt John. Han växer så fort nu så han har redan 80 på kläderna :)
Efter shoppingen tog vi en tur till Z o S för att snusa på den underbart söta lilla Isabell :) och så klart min allra underbaraste favvis Liam fick jag kramas med :)

nu är vi äntligen hemma och ska mysa ner oss i soffan o kolla på film




Kommentera
0 kommentarer



Fyrverkerier

Visst jag förstår att folk tycker det är fint och mysigt med fyrverkerier men är det inte någon som tänker på dom stackars djuren? Har två hundar som hatar smällar och vi har jobbigt dom två kvällar och nätter som vi är förberedd på allt vad smällare och raketer heter. Ikväll var det fyrverkerier och vad jag vet så är det varken sista april eller nyårsafton. :( tycker så synd om vår yngsta flicka för hon är livrädd. Den äldsta hör så dåligt så hon bryr sig inte om hon inte ser ljuset. Men den yngsta fick jag ta med mig in på toaletten och sitta där med, då det är enda stället som inte har fönster och det hörs minst där... det är förjävligt att folk inte kan tänka sig för. Blir så arg och besviken på sånt här skit.



Kommentera
0 kommentarer



Måste skryta lite

På min underbara man, som tar John på morgonen, som låter mig sova dom där extra minuterna som är underbart värdefulla, som idag gick ner och handlade frukost till oss. (inte första gången)
Han är bara Bäst min älskade!

Sen måste jag gratulera min älskade vän Z till deras underbart vackra dotter!



Kommentera
0 kommentarer



Vilket väder!

Tog en promenad med Malin idag, trodde lillen skulle somna i vagnen men ack så jag bedrog mig. Vi gick bort till pappa på jobbet och lämnade barnmatsburkar som dom kan ha å blanda färg i och sen hem. ingen lång promenad men iallafall en promenad. John somnade inte förrän vi kom till centrumhuset o då var det ju inte långt hem, men nu ligger han i sin egen säng och myser i alla fall.

Ikväll ska jag iväg till Ante och räta i ryggen och få massage. kan ju säga att det är välbehövligt just nu. Nacken ska få sig en omgång den med, så kanske huvudvärken släpper.

Natten var sådär, John bestämde sig för att vakna inatt och hålla sig vaken till klockan 3 innan han somnade i famnen på mig...

Håller på att beställa julkort, men förstår mig fan inte på hur jag ska göra... får se om det blir några julkort från oss iår...



Kommentera
0 kommentarer



Annorlunda underbart vackert

Ja som ni ser har jag en underbart vacker design. Tack Malin! Bilderna i den har jag knäppt själv, men hela designen står Malin bakom! Dagen i sig har bjudit på mys med syster och en promenad. Tyvärr var det så himla kallt så det blev bara en kortis. Men jag vänjer mig nog snart. Morgondagen får vi se vad som händer men ska iallafall ta en promenad till jll :) ha det bra



Kommentera
0 kommentarer



Just the way you are

I söndags kväll hade vi besök av M & U. Riktigt trevligt med många skratt. Tiden sprang iväg och jag tror att varken dom eller vi visste vad klockan var. Men det var riktig mysigt och trevligt. Gårdagen bjöd inte på så mycket mer än att John och jag åkte upp på gården och hälsade på Robert på eftermiddagen. Idag har vi haft lunchbesök av ida. Lika trevligt som vanligt. Synd bara att John var så trött. Men vi ligger ju i sängen och myser nu så. John somnade vid ett så han vaknar nog snart. Ha det bra



Kommentera
0 kommentarer



Söndag

Idag har Robert åkt iväg till Bollnäs för att åka rally med Phille. Så jag och John får en heldag från det vi kliver upp. Vi vaknade och klev upp halv 9. Tänk att han sov så länge idag igen :) John fick sin gröt och vid tio gick vi ner på Coop och handlade nybakt bröd och lite kyckling. Tyckte jag kunde unna mig det idag. Där nere träffade vi på Jenny och hennes bebis åh va liten och söt hon är :) Nu ska vi mysa lite innan det är dags för lunch för John



Kommentera
0 kommentarer



Mys

Ligger på golvet och tittat på John när han dansar till Elvis. Och när han blir trött i benen sätter han sig ner och gungar till musiken :) gullunge



Kommentera
0 kommentarer



sovmorgon :)

Lillemannen bestämde sig för att sova till halv nio! Är vi bortskämd eller är vi bortskämd?
Var riktigt skönt att få sova ut. tyvärr har han kommit in i en fas där han vaknar på kvällen och inte vill somna om, så det kan ju vara därför han sov länge.

Idag blir det en tur till Albins och köpa blöjhinkssoppåsar, sen till Dollar och köpa nya gardiner, vill göra riktigt fint här nu :) ljusa och fina gardiner hade dom där så jag måste nog åka o kolla på dom.
Kanske blir det en flarra vin till oss också, det får vi se, beror på om jag shoppar loss på dollar eller inte. haha.

Får se om jag får Malin att fixa en design nu snart, skulle vara kul att få nåt eget fint :)

Trevlig helg



Kommentera
0 kommentarer



Följ min blogg med Bloglovin

:)



Kommentera
0 kommentarer



städa städa varje fredag

Fick den Pippi Långstrump låten i huvudet nu när jag höll på att städa. Men jag kommer inte ihåg mer än: "Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul" Men hur går den sen? Måste nog leta reda på Pippi Långstrump filmerna.

Vi var på BVC idag, John väger nu 11,860 och är 78,5 cm lång. Storkillen våran. Nu ska vi inte tillbaka förrän han är ett år, då blir det doktorsbesök och vaccinering. Han är så go våran pojk, fast han var dötrött så var han glad och höll humöret uppe. När vi kom hem så fick han lite lunch och somnade direkt. inte ett klagomål heller. *stolt*

Nu ska jag fortsätta att städa så det är fint här hemma inför helgen. Ha det så bra.



Kommentera
0 kommentarer



Julklappar

Hur går det med julklappsköpen? Jag är nästan klar, bara lilla John och Robert kvar. Det är skönt att vara klar i tid, det var jag förra året med, men då väntade vi ju John så jag kände inte för att springa i affärer när jag precis fått barn.

Lite kul att titta på statistiken, tydligen har jag några läsare, vore kul att veta vilka ni är.

Ha det så bra



Kommentera
0 kommentarer



Hurra hurra hurra

Idag är det Zabines födelsedag! Stort grattis till dig gumman. Min älskade son John blir hela 10månader idag! Hurra för honom med :) Vi har tagit en promenad i blåsten idag. Friskt ute, märks att det är höst nu. Snart är den underbara vintern här.



Kommentera
0 kommentarer



Mobilbloggning

Det blev en liten tur till dollar för mig och John nu på eftermiddagen. Jag kände att jag behövde testa mitt vackra bankkort. Det är fördelen med att vara klantig och tappa bort det andra kortet. Då kunde jag beställa ett kort med ett underbart motiv på. Mina underbara pojkar! Kortet är så fin att jag vill visa upp det för alla. Ikväll är det två och en halv män på sexan och då tänker jag sitta bänkad. Vi får se om det fortfarande blir bra nät Charlie försvinner ur serien.



Kommentera
0 kommentarer



Helgen :)

I lördags hade vi middagsfrämmande :) Vi bjöd på Kotletter, pressad potatis med pepparsås och whiskeysås :) Stolt! Det var riktigt gott :)

Igår var min älskade hemma hela dagen! det är inte så vanligt... Vi tog tillfället i akt och röjde ur förrådet :) Vart ett helt flak med grejer som vi slängde och en massa till loppisen mammas...

Skönt att röja undan lite, tog ju bara 2 år innan vi gjorde det :P

En underbar helg :)



Kommentera
0 kommentarer



Läser en ny bok

Den andra boken är utläst och började på en ny, "mordet  i Eiffeltornet" av Claude Izner (en pseudonym som det döljer sig två franska systrar bakom, Liliane Korb och Laurenece Lefèvre)

Boken i sig är lite rörig än så länge, mycket att ta in och en salig blandning av deckare och kärleksroman. Vi får se vad som fortsatt döljer sig i boken.
Boken utspelar sig i Paris 1889, det sker mystiska dödsfall där innan personen dör säger den sig fått ett bistick. Bokhandlaren Victor Legris hamnar mitt uppi allt och blandas med i allt. så långt.

Som sagt än är boken lite rörig men som vanligt kan jag inte släppa en bok jag inte läst ut. Betyg på boken kommer senare



Kommentera
0 kommentarer



Dröm om morgondagen, lev idag...

Sitter här hemma och funderar en massa.. Vart kommer vi ta vägen när vi flyttar från denna underbara lägenhet? Kommer det där huset man känner att här vill jag bo dyka upp?

Jag älskar den här lägenheten vi bor i, den har allt, förutom ett extra rum... om det bara hade funnits ett rum till... Lite mer yta och ett till rum... Köket är lagomt stort, och det är öppen planlösning. Tänk om huset med stort H dök upp, på rätt plats precis nu! Jag behöver inte ett stort hus med många rum, jag behöver ett hus med tre-fyra rum stort kök och på rätt plats... tänk om det fök upp... Vad tror ni?

Lille John är lite krasslig, igår hade han feber. tror han har feber idag med. har inte tagit tempen på honom, men han är trött och gnällig, Det blir ju hans första gång som sjuk, så vi har haft tur ändå.. Kanske är det bara en hörntand på gång.

Ha det bra



Kommentera
0 kommentarer



Amning

Jag är så jävla less på nedlåtande kommentarer mot folk som inte ammar. Jag själv kunde inte amma, jag ammade i en månad men hade inte tillräckligt med mat till min son... Till slut sinade jag helt. Amning ska vara något mysigt, det ska inte vara fyllt med ångest och tårar... Om du kan amma så visst det är ändå det bästa, men racka inte ner på mammor som inte kan amma. och var inte överlägsen mot dom. Jag mådde skit när amningen inte fungerade. la all skuld på mig själv.. och nu ser jag mammor runt mig som känner på samma sätt. det är förjävligt att folk inte kan tänka sig för.

Jag skulle ha fortsatt att amma om jag kunde men i mitt fall gick det inte, och på slutet var det bara ångest, när John skrek för att jag inte fick mat åt honom tillräckligt snabbt... så där satt vi jag grät och han grät... då kände jag själv att nä, jag kan inte fortsätta såhär.. så där kom beslutet att vi börjar med mjölkersättning på heltid.

Tyck vad ni vill. men detta är min åsikt!



Kommentera
1 kommentarer



Livet tar vändningar

Många vändningar i livet sker tragiskt, men det finns dom positiva vändningarna med.
Min man förändrade mitt liv ordentligt när jag träffade honom. Det finns en risk att jag inte funnits idag om jag inte träffat honom. Han har hjälpt mig igenom en massa jobbiga stunder i livet, han ställer upp i vått och i torrt.

Min son förändrade också mitt liv, jag har blivit en annan person sen jag fick honom. Enligt mig bara till det positiva. fast jag har blivit mer glömsk sen jag fick honom...

Igår spärrade jag mitt bankomatkort på banken, på kvällen hittade min älskade det i sin bil....
Idag spärrade jag inloggningen till internetbanken, duktig idiot som inte kommer ihåg koden....
Kan ju säga som såhär, bankpersonalen skrattade ordentligt åt mig när jag kom in idag... haha jag förstår dom.

Idag har jag gjort nåt som jag inte trodde jag skulle klara av, jag gick till tandläkaren SJÄLV! jag har sån jobbig tandläkarskräck, tror det beror på mitt kontrollbehov, och jag har inte kontrollen när jag sitter i tandläkarstolen. Men jag var tvungen då jag bitit ut en bit av min lagning i framtanden. Och vet ni? jag är jättenöjd för nu är min tand helt plötsligt rak! den har aldrig varit rak nertill men nu är den det:) tror jag måste göra en sån förändring på den andra tanden med så båda är raka :)
Jag är lite lätt stolt över mig själv som klarade av det. Men jag är snart 25 år och bör kunna gå till tandläkaren själv...

(Tänker på alla nära och kära till den omkomna killen...)



Kommentera
0 kommentarer



Döm inte om du inget vet....

Igår blev det en tur för mig och R ut på "björnsafari" eller vad man ska kalla det. Björnbajs fick vi se i alla fall.
John var hos mormor under dagen så vi fick lite ensamtid.

Idag hämtade jag och John min syster, så hon fick en heldag här med oss. Hon hade beställt kläder och mannekängade för oss. Har varit riktigt mysigt med en heldag med henne :)

I veckan får vi se vad som händer.
Ha det så bra

Glöm inte bort Kanelbullens dag imorgon! :D



Kommentera
0 kommentarer



i feel good :)

Denna lördag har bjudit på sällskap av min underbara man! fick ha honom hemma ända tills tre :) Det har varit skönt, vi tog en promenad på byn och kollade lite, tänkte ta en fika, men det var så fruktansvärt mycket folk ute så vi gick på coop, köpte bullar och gick hem och fikade med grannen istället :)

Lillemannen han vill visst inte sova riktigt idag, så han somnade inte förrän halv tre(!) första gången idag. Men nu sover han och jag hoppas han sover ett tag till för sin egen skull :)

Ha det bra :)




Kommentera
0 kommentarer