Min bara min

Har länge sneglat på en klocka som denna och när jag fick tag i en blev jag riktigt nöjd :) en klocka är så mycket mer än en klocka. Det är ett smycke :)




Kommentera
0 kommentarer



Plugga eller inte plugga?

Det är den stora frågan... En ännu större är till vad? Jag vet inte vad jag vill. Jag vet i nuläget ingenting. Vad väntar egentligen bakom nästa dörr? Vad väntar jag på? Dagen har varit lugn. Loppisrunda på förmiddagen till mamma och pappa på eftermiddagen... Imorgon hoppas jag på bättre väder, det har ösregnat sen femtiden och jag vill ha sol så vi kan vara ute. Har börjat med projekt rabatter. Rensat ut det jag inte vill ha och på med fin god jord åt blommorna som är kvar.. Vill så gärna fortsätta så jag blir klar nån gång med en av rabatterna iaf. Har fått igång dethär med stämplingen iaf så nu är jag inte helt pengalös :) skönt sörrni :) Ikväll blev det filmtittande och tidig kväll. Får se vad jag hittar på imorgon, kanske en promenad. Var skönt att komma ut i friska luften idag och röra på mig :) synd bara att jag gick i klänning och fick "kärringhetta" Godnatt :)




Kommentera
0 kommentarer



Långt mellan inläggen

Men har inte riktigt lust att blogga, inget att blogga om heller... Ikväll kom Emma, Rille och Åsa hit och drack vin och pratade skit :) mysigt och många skratt! Jag har haft en hyfsad dag med liten dipp på eftermiddagen men kvällen slutade bra. Hoppas jag mår bra imorgon med :) John han börjar prata som en tok och kan sätta flera ord i samma mening. Kul med utveckling! Nu blir det till att sova för John lär inte ha nån hänsyn till att mamma haft besök och druckit lite vin på fredagskvällen :) Godnatt




Kommentera
0 kommentarer



Ensam

Jag hatar att vara ensam hemma på kvällarna...
Men det är den tiden på året. Skulle ge mycket för att ha Robert hemma tidigare än kl tolv på nätterna, ibland är han inte hemma då ens...
Men nu ska han iaf vara påväg hem iaf. får se när han kommer..
 
 



Kommentera
0 kommentarer



Dagen

Vi var ner och handlade på förmiddagen och åkte även in och hälsade på min far på jobbet. eftermiddagen kom M, U och I hit och fikade en sväng.
John och jag gick ut nu på kvällen och myste i kvällsolen :) John var nakenfis och sprang som en galning i gräset :) men det var inte roligt att sätta sig naken i gräset, killades nog lagomt mycket ;)
 
Mamma var förbi en sväng på kvällen och busade med John.
 
Har även hunnit med att städa "gröna rummet" (det är inte grönt längre men det var det när vi flyttade in) nya gardiner, dammat, dammsugit och torkat golv. Flyttade även in Johns säng i vårt sovrum, den har stått där inne sen Robert gjorde illa sig. Men nu har den återfått sin plats i sovrummet.
 
Ska försöka ge mig på badrummet och få det skinande rent imorgon och sen blir det vardagsrummet. sen är jag nog klar tror jag.
 
Funderar på att gå ut och gräva upp buskarna som jag klippte ner förra veckan. Har lite planer vad jag ska göra där men det får vi se om det blir i år eller om det blir senare :) det är sånt som märks, är lite arbete för att få det som jag vill så vi får som sagt se. men det blir nog bra när det väl är klart :)



Kommentera
0 kommentarer



i städartagen :)

Städade sovrummet idag, putsade fönster och bytte gardiner och sängkläder.  Putsade fönster i köket och plockade ordning, imorgon ska jag försöka få till det i badrummet och vardagsrummet, där är det inga gardinbyten men lite putsning och så. Skönt att få saker gjort. Innan helgen ska hela huset skina :)
Robert jobbar som en tok nu när det är uppehåll i vädret, men jag fick ju rå om honom ganska mycket i helgen som var och det är guld värt!
 
 
Ikväll blir det en lugn kväll ska slänga in en tvätt och sen bara mysa ner mig i soffan och kolla på nån dålig serie :)



Kommentera
0 kommentarer



Helgen :)

Igår Tog vi hojarna och åkte upp till mamma och pappa och hälsade på i stugan. Skönt att åka, fick rensa huvuet från mycket som inte ska vara där, så nu är det några spöken mindre ;)
 
Idag har vi inte gjort så mycket, John följde med Robert och åkte traktor på eftermiddagen. :) tror dom hade haft det kul för trött och slut var dom båda två :)
 
Kollade på en gammal klassiker igår, Chocolat av Lasse Hallström. En film jag sett mååååånga gånger men som är lika bra varje gång :) Kunde jag inte sova när jag var yngre så kollade jag på den på nätterna :) T.o.m. Robert tyckte den var bra, och jag lyckades hitta den på DVD på loppis för 10 kr :)
 



Kommentera
0 kommentarer



Jaha var det fredag idag?

Snacka om att jag har dålig koll på dagarna nu för tiden. Men det är iaf fredag och vi har varit på kalas idag. Sen följde John med momme hem... Jag åkte hem och städade och sen lagade jag lite mat. Tog en promenad och hämtade John och sen hem igen. John vill inte äta mat nu... Vet inte varför men kan ju vara att han inte växer så mycket just nu... Imorgon blir det auktion, får se om vi fyndar något :)




Kommentera
0 kommentarer



God jävla morgon...

Skönt att vakna till telefonens ringande. Ännu skönare när det är fucking försäkringskassan som ringer och talar om att jag får skicka in en ny ansökan för att få ut mina jävla papper... Något less? Japp! Jag blir så arg när dom inte fattar... Usch å fy för tröga människor.... Så dagen började som skit och jag hoppas det vänder.. För just nu vill jag gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och inte kliva upp nå mer idag...




Kommentera
0 kommentarer



Tisdag

Robert har åkt iväg och jobbat och jag och John åkte ner på Ljusdal och handlade lite.  Får se vad vi hittar på när han vaknar, det är ju så tråkigt väder...
 
Ska iaf laga t-bensstek idag, whiskeymarinerad :) mums tror jag det blir :)



Kommentera
0 kommentarer



Sjukhus...

Var ner med Robert på sjukhuset nu ikväll. Han har spricka i revbenet... Så nu sover John och jag i sovrummet och vi bäddade ner Robert i egen säng i rummet bredvid... Stackarn har jätteont (fast det kan han ju inte erkänna.) så jag har stoppat i honom piller och hoppas att han får sova inatt.. Doktorn sa att han skulle ta det lugnt i 14 dagar och dom som känner oss vet hur svårt det kommer bli för honom... Nu blir det försöka somna för lillen vaknar nog tidigt imorgon... Godnatt :)




Kommentera
0 kommentarer



Lördagen

Traktorpulling på dagen . Fika i föne mitt på dan. Tänkte åka till torön nu ikväll men så blev det inte, vi blev hemma och grillade hamburgare och majs. Drack nåt glas vin och myste här hemma. Nu blir det till att försöka sova så vi orkar med dagen som kommer. Får se när Robert kommer och sover, just nu sitter an och pratar med grannen på altanen :)




Kommentera
0 kommentarer



Lördag

Idag kom det dåliga vädret. Skönt med lite omväxling. John vaknade tidigt och jag har fått sovmorgon :) älskade Robert klev upp han :) Gårdagen bjöd på varmt väder och mys ute. Idag ska vi försöka ta oss och titta på traktor pulling och sen åka och äta ostkaka :) mysdag helt enkelt :) får se om det blir torön ikväll och underbara Engmans :)




Kommentera
0 kommentarer



tomt...

Mitt hjärta blöder. trodde inte jag skulle vara såhär ledsen när jag miste henne, men det är jag,

John har kommit hem från momme o moffa :) just nu ligger han och sover middag, skönt att ha honom hemma tycket jag :)

Dagen bjuder inte på mycket, funderar starkt på att åka till Linda och be om ursäkt för att jag inte kom till henne igår när hon fyllde år. fast jag vet att det är lugtn med henne att jag inte kom, hon vet ju vad som hände igår...

men vi får se, just nu känner jag inte för nåt, men när älsklingsjohn vaknar så blir det fart på mig :)



Kommentera
0 kommentarer



borta....

Nu är min älskade hund borta, hon var jättedålig imorse och kunde inte resa sig.... min älskade Milky.... hoppas du har det fint i hundhímlen och leker med alla dina kompisar... Älskade du! saknaden är så stor!



Kommentera
0 kommentarer



Tisdag

Värmen :) lagomt varmt och lagomt med sol,
Var ner och handlade på förmiddagen och sen kom John hem, Glömde skriva att vi tog en sovmorgon imorse, JOHN MED!!! skönt!
 
Jag och John har myst här hemma ute på altanen idag, även varit ute och lekt i sandlådan och John har åkt rutchkana :)
 
Robert jobbar för fullt, jag har inte riktigt vant mig vid det än, jobbigt när han kommer hem sent på kvällarna...
 
Dagen har varit sådär. har en liten dipp men solen gör det lättare, imorgon ska jag försöka klippa gräsmattan, ett bra sätt att rensa huvudet. Få se om jag kan låna ut John till någon så han slipper springa lika långt som jag går när jag klipper, med dom korta benen blir det så långt...
 
Vi tog en promenad på kvällskvisten, BARFOTA! till mamma o pappa. Vi fick som tur var skjuts hem för klockan närmade sig åtta och John började bli tröttsur...
 
Han har kommit in i en trotsperiod nu, när allt är tvärtom mot det man säger, säger jag sitt så ställer han sig upp säger jag kom går han åt ett annat håll... jag får väl börja med omvänt jag med :P
 
Imorgon ska vi försöka ta oss ut och hälsa på Linda, hon fyller ju år! :) John vill lämna sin present till henne :)
 
GODNATT



Kommentera
0 kommentarer