Ojoj va tiden går

Fortare än man anar, plötsligt har det gått ett bra tag sen jag skrev sist...
Vad har hänt sen sist? En massa.... Jag har börjat gå å få massage, något jag känner att jag vill unna mig :) tipsar om det är någon som läser att det är till Pia Widén pw berör. Helt underbart att få massage där! Pia är underbar!
Jag jobbar som vanlig och trivs lika bra, om inte bättre.
Har börjat planera trädgården lite smått :) ska få min odlingsbädd klar i år så jag kan odla mina örter :)
Imorgon 30/4 firar jag och R bröllopsdag :) 2 år sen vi gifte oss nu <3 känns som igår, men ändå inte :) han är min klippa, min stora trygghet i livet. Den person som vet mina brister men som ändå stannar hos mig. Den jag älskar allra allra mest (efter John). R finns alltid här. Vi kan prata om allt, diskutera och resonera, ibland är vi oense och bråkar och tjafsar, men vilket par gör inte det? Jag är så otroligt glad att jag har R. Min Man! Ingen är som han!
***
Mina sömnproblem, somna är inget problem, däremot vaknar jag vid ett-två tiden och kan inte somna om.... Hur trätt jag än är... Har fått insomningstabletter, men jag är livrädd att bli beroende av dom. Så jag försöker ta dom så sällan jag kan... Men ibland måste jag för att orka med... Det gör mig ledsen att jag inte funkar som en normal människa....
***
Älska mig mest när jag förtjänar det minst, det är då jag behöver det mest
Kommentera
0 kommentarer