Mellandagar...

Eftersom julafton var på en lördag så blir det inte någon lång mellandagsledighet för folk. HAHA tänker jag, jag är ju hemma med John jag :) Robert får jobba han, eftersom Dagmar bestämde sig för att vara ett svin o meja ner träd och sånt. Jag hade hoppats på lite mellandagsshopping i typ Sundsvall eller liknande, men som det ser ut nu så kommer det inte bli något sånt. :(
Var iväg en snabbis på Wallins o tittade, har valt ut en vacker servis som jag i framtiden tänker önska mig som finporslin. Skulle vara så roligt att kunna duka fram vid speciella tillfällen. Får se om jag tar en tur på eftermiddagen med John o tittar i affärer, Vi ska ju försöka hitta något fint till Robert, för han fyller ju år den 6e. Vet inte alls vad jag ska köpa till honom. Men det löser sig.
 På annandagen firade vi ju fem år. Jag kan inte förstå det själv, det har faktiskt gått FEM ÅR! sen jag träffade min underbara man. Mycket har hänt sen jag träffade honom. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Han är min klippa!
Satt och kollade runt bland en massa bloggar och har hittat en del som jag gillar och som jag följer.
här är några som ger mig glädje och ideer :
 http://kryddburken.se/ - Underbara recept på både det ena och det andra http://vuxnamanniskorharintehamstrar.blogspot.com/ - Maria, skriver om sitt liv och sin familj på ett sätt som får vem som helst att skratta gott.
http://joelsunderbara.blogg.se/ - här har du också ett gott skratt :)
http://malinwestman.blogg.se/ - Malin, min vän, skriver om sitt liv, mode och foto. Hon har även gjort designen till min fina blogg :)
 Ja där är några som jag följer som ger mig glädje i vardagen. Hoppas någon av dessa ger er glädje och skratt även goda matupplevelser :)



Kommentera
0 kommentarer



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback