I kväll....

Kommer det en spännande människa hit hem:) hon ska kolla om jag känner rätt att det är någon här som spökar :) spännande ska det bli! Vi får väl se om det är någon/något här hemma :) uppdaterar senare :)
Kommentera
0 kommentarerÄlskade mormor

Det är verkligen dom här gångerna när jag ligger vaken på nätterna och grubblar som jag saknar dig som mest mormor, över ett år har gått sedan du försvann ur mitt liv... Jag saknar dig!!! Kom tillbaka! Du var den mest godhjärtade person jag kände, så snäll och underbar! Å va jag älskar dig och allt du och morfar gjort för mig...
Kommentera
0 kommentarerAlla hjärtans dag

Idag är alla hjärtans dag. Ingen annan dag än nån annan dag... Jag försöker göra varje dag med något romantiskt inslag för att inte glömma bort varandra... Men sen att jag inte tycker att denna dag är speciell idag är nog för att min karl jobbar och jag har varit trött och sur hela dagen... Förutom en stund mitt på dagen då jag och min älskade John tog en tur ner på Ljusdal och käkade lunch, John åt pannkakor med sylt och glass :) mumma! Sen köpte vi med oss en hjärtetårta till R och överraskade på jobbet.

Eftermiddagen har spenderats i soffan, tröttisar både jag och John och tittat på Disney junior..
Kommentera
0 kommentarerOj det var ett tag sen...

Jag har haft mycket att göra... Jobbat och sen varit med min älskade familj... Mått skit och handarbetat. Men jag börjar vänja mig vid allt.
Dock fick jag en down period nu igen, men när man når botten är det bara att klättra uppåt igen och ta sig fram... Dagarna går i princip ut på att ta mig igenom dom... Inte stanna upp och fundera för då kommer tårarna... Men jag ska klara även detta. Och genom det bli starkare
Kommentera
0 kommentarer