Lite dåligt och lite kryptiskt..

Jag ber om ursäkt till mig själv att jagi nte orkat skriva nåt. Jag har hamnat i en svacka där jag mest funderar och inte kläcker ur mig nåt.
Idag har min syster varit hit och ätit lunch med mig o John. Alltid lika trevligt att ses :)
Dagen bjuder inte på mycket. jag är i en svacka och har ingen lust med något...

Ha en bra dag!




Kommentera
0 kommentarer



Fortfarande är hoppet tänt

Håll tummarna hårt!




Kommentera
0 kommentarer



Hoppet tändes

Hoppas verkligen inte det släcks lika fort. Håller tummarna nu!




Kommentera
0 kommentarer



Monday!

Ny vecka! Idag blir det inte många knop för oss. Robert var ute och skottade snö igårkväll och jag somnade sent. Men lille John tyckte att mamma skulle kliva upp vid halvfem imorse. Det gillades inte så mycket. Klockan halvsex gav jag upp och tog med honom till vardagsrummet. Vid sju hade vi kivats en hel del. För John ville vara med sin älskade pappa han. Så Robert var så underbart snäll och klev upp. Jag gick och la mig igen och sen följde John med Robert o hämtade traktorn. Vid åtta kom dom hem igen och då var det bara å kliva upp. :)
Nu ligger jag och John i varsin säng. J sover och det ska även jag försöka göra. Så jag har nåt tålamod över huvudtaget.
Ha en bra dag!




Kommentera
0 kommentarer



1 advent


Idag är det första advent, och även julskyltning i eftermiddag. Ska bli mysigt att komma ut och kolla på julskyltningen. Hoppas min man kan vara hemma.
Det snöar här hemma, första snön denna vinter. Mysigt med snö. och allt blir så mycket ljusare!
Ha en bra första advent!




Kommentera
0 kommentarer



Adventsmys

Igår premiärdrack vi glögg. Idag har jag och John mys med tända ljus. Alla stjärnor är i fönstren och jag är riktigt nöjd. Längtar lite till årets jul. John var ju nyfödd förra julen men iår kommer det bli hans första riktiga jul :)
Vill skicka ett stoooort grattis till syster som fyller år idag!
Ha en fin kväll i blåsten




Kommentera
0 kommentarer



Bilbarnstolen

Här kommer en bild på den fina stolen :) snart blir det premiäråk :D




Kommentera
0 kommentarer



Johns nya bilbarnstol!

Vi har ju beställt en ny bilbarnstol till John, stolarna han haft tidigare har babyskyddet varit lånat och den första stolen begagnad. Den andra stolen fick vi brottom att hitta för han kunde inte sitta i babyskyddet när han hade gipset pga höfterna. Nu ska han äntligen få sin nya fina stol! En Recaro :) fint märke för en rallyintresserad mamma ;) Den har nu kommit och vi ska hämta den troligtvis imorgon så då kommer det nog upp en bild :)
Idag blev det lunch med min kära man, tur att man har nära till Nyfiket, är såå god mat där! Men det var tyvärr för halt för en promenad, vill ju inte bryta lårbenshalsen eller så :P
Ikväll blir det Desperate Housewives :D enda gången jag inte vill bli störd! HA det bra



Kommentera
0 kommentarer



Tisdag...

Det är halt ute. Min kära man har åkt ut och grusat. John sover förmiddag, och jag hamnade här. Får se efter lunch om dimman lättar och solen kikar fram, då blir det en promenad! Dagen i övrigt bjuder inte på så mycket, men jag hoppas på att det spricker upp så att jag kan ta lite kort ute på John. Mysiga höstbilder :) Ha en bra dag!



Kommentera
0 kommentarer



Måndag kväll

Ja då var denna vecka startad. Idag har jag och John haft en riktig mysdag. Han har varit hur gosig som helst. Ville sitta o mysa i knät i flera timmar. Då njuter jag som mest, fast vem skulle inte göra det ;)
Vi var över till grannen en sväng och John stannade där när jag gick och handlade. Han trivs inne hos Göta och hon trivs med honom.
Är det lika vackert väder imorgon som det varit idag så blir det nog en promenad, idag valde jag myser så nu kräver kroppen lite motion imorgon :)

Ha det bra.




Kommentera
0 kommentarer



Söndag

Idag är det söndag. Robert har åkt ut och grusat för det är jättehalt ute. Så nu sitter jag och lille John och tittar på barntv. Det brukar vara Robert som kliver upp på morgonen så jag är inte riktigt van vid det. När jag kliver upp tidigt på morgonen brukar jag ta en promenad. Men eftersom det är halt ute så struntar jag i det.




Kommentera
0 kommentarer



Godmorgon lördag

Ja idag är det lördag, sonen vaknade nyss. Vi får se om han är gullig och somnar om en timme eller två.

Idag blir det en heldag med min kära man. Jag tror vi kommer ta en tur ut till Ö o L i deras stuga. Dom har ju byggt ut o så så det ska bli kul att se. Sen har jag inte varit dit på ett bra tag och det skäms jag för. Dom är upp hit nästan varje helg och tyvärr är det alltid dom som får komma till oss. Men inte idag. För nu ska vi försöka komma ut dit. :)
Deras stuga ligger jättefint vid en liten sjö

Annars får vi se vad dagen bjuder på. Som det lät på min karl ville han åka på skästra bageri och handla. Så det tror jag att vi kommer att göra.

Ha en bra lördag.




Kommentera
0 kommentarer



God förmiddag

Idag är det 18 November, snart får man börja julpynta :) hihi känns så underbart detta år för jag gör det för min son. Jag har äntligen någon att pynta och julpyssla för! Annars har jag inte varit mycket för julklappar och julpynt, men iår är det annorlunda, Min son ska få en underbar jul varje jul Det är kallt ute och har vi tur blir det nog lite snö idag! Hoppas hoppas hoppas! Det är så vackert med snö! Nackdelen med snö är att min älskade man får åka och skotta snö på nätterna. Men snön har många fördelar i min värld med! John har börjat släppa och stå själv. Han blir stor för fort! Ha en bra dag!



Kommentera
0 kommentarer



Annorlunda

Ibland känner jag mig mer annorlunda än andra runt mig. Som om folk inte förstår mig. Men jag är nog inte ensam att känna så.
Dagen har inte bjudit på mycket nytt, det är som vilken dag som helst. Bara det att jag haft huvudvärk och dåligt humör hela dagen. Kunde ha gett rätt mycket för att få gå ut i skogen ensam eller bara komma ut och springa. När jag sa detta till min man säger han: på lördag ska du få lite egentid då kan jag och John göra nåt själv. haha sure. Tror ni jag vill vara ensam på en lördag? :) ha det bra




Kommentera
0 kommentarer



Godmorgon onsdag

God morgon alla. Idag händer det inte mycket. Inte många knop iaf. För jag har världens huvudvärk. Jag hatar huvudvärk det är bland det värsta som finns. Allra helst när man har en liten skitunge som inte vill sova på morgonen och inte kan vara tyst :p nä jag klagar inte på honom för inte förstår han varför mamman inte är på humör. Men jag vet att det släpper lite under dagen så det är bara att komma igång. Jag har iofs sån tur att min älskade man tar honom på morgonen. Det är guld värt! Robert vill ha den tiden på morgonen o inte klagar jag för den extra sömnen jag får. Det är som sagt guld värt!

Ha en bra dag




Kommentera
0 kommentarer



Du sover så sött

Tänk att man tyckte att alla som sa att dom inte kunde titta sig mätt på sina barn var fjantig... men jag förstår dom. Jag kan titta på John hur länge om helst utan att tröttna på det jag ser. Otroligt egentligen, hur mycket man kan älska ett barn. Idag blir det en promenad när John vaknat och ätit lunch, Sen tror jag inte det kommer hända så mycket mer, ska väl fortsätta tvätta tills den där tvättkorgen som aldrig blir tom blir tom :P Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt... Men kommer väl till botten snart, två maskiner till tror jag... Ha en bra dag i det vackra höstvädret :)



Kommentera
0 kommentarer



Måndag kväll

Har fått en otroligt konstig vana att blogga flera gånger om dagen. Jag vet inte varför men jag vill skriva av mig saker. Visserligen öppnar jag inte upp mig och skriver mina innersta tankar men jag får lägga dom ytliga tankarna åt sidan iaf. Jag har väldigt svårt att öppna mig och tala om mina innersta tankar såhär öppet. Dom delar jag oftast bara med mina allra närmsta.

Gjorde ett försök att komma från mina ovänner och har nu lyckats. Inte på det viset jag ville eller trodde men i mina ögon har jag inga ovänner jag sörjer längre. Och dom vänner jag har är jag otroligt glad att jag har. Ni är guld värd och det vet ni om. Min allra närmsta och bästa vän är min man. En vän som finns där i vått o i torrt. En vän jag älskar som ingen annan.

Ha en trevlig kväll och natt




Kommentera
1 kommentarer



Måndag, ny vecka!

I lördags blev våran prins 11 månader. Tänk att det är en månad kvar tills han blir 1 år! Storkillen! Vi var ju och kollade på hus igår. Så fint! inte som vi tänkt oss om vi skulle bygga hus men å så fint! Hoppas hoppas hoppas att vi får huset! skulle vara helt underbart! Stooort vardagsrum, lagom stort kök, två stora sovrum och ett litet sovrum. Så himmla fint! Men som sagt vi får se om vi får det. Jag hoppas! Idag blir det lugnt. ska städa och tvätta lite. Ha det så bra! Kram



Kommentera
1 kommentarer



Underbart

Ligger nu i sängen med min nya bok "eldvittnet" av Kepler. Mina förväntningar är höga för dom andra två böckerna älskade jag! Har avverkat några böcker nu igen. Är inne i en läsfas, inte lika brutal som jag var under graviditeten då jag avverkade över 60 böcker, men eftersom jag haft några nätter när jag inte kunnat sova så blir det många sidor lästa.
Nu ska jag börja läsa boken ha det bra
Glöm inte alla pappor imorgon!




Kommentera
0 kommentarer



11-11-11

Ett annorlunda datum, inte ett datum som man få uppleva fler gånger. hur många får man uppleva ett datum med samma siffror? Idag den 11/11-11 kl 11.11 pratade jag med min älskade make. Vad gjorde ni andra? Dagen i övrigt har bjudit på shopping i bollnäs med mamma evelina john o jag. Vi handlade grejer till syrrans nya lägenhet och imorgon går flyttlasset till hudik för henne. Tror hon tycker det är skönt att slippa pendla, även om det inte är så långt så är det ändå 1 timme dit och 1 timme hem. nu har hon gångavstånd till jobbet :) Min älskade man skulle lägga sig och försöka få John att sova, men jag tror att även han somnade då det är 1½ timme sen dom gick in i sovrummet. Helgen bjuder på FARSDAG på söndag! Men Robert har redan fått sin farsdagspresent. Min pappa däremot kommer få en unik farsdagspresent. en som ingen annan kommer få. Sen ska vi även kolla på ett hus på söndag. Hoppas hoppas hoppas att det är något för oss. Har en spänd förväntan och hoppas att det är nåt! Vad jag vet så ska det vara ett fint hus och det ska vara 4 rok. så vi får se, mer om det kommer söndag eller måndag! Ha en otroligt trevlig helg! och glöm inte alla pappor på söndag!



Kommentera
0 kommentarer



Life goes on

Vem kunde tro detta? Jag trodde det faktiskt inte om mig själv. Men nu är det bekräftat. Jag kan inte sova när det är fullmåne. Bara en massa konstiga drömmar. Svårt att somna, när jag väl somnar så drömmer jag och vaknar lika fort igen. Hoppas denna jävla fullmåne försvinner snart.
Varför kan man inte sova när det är fullmåne? Vet ju att det är fler än jag som har det problemet. Tror jag ska googla det imorgon för att få svar. Men nu ger jag mig och lägger mig och läser en dålig bok så jag somnar snart. Ha det så bra. :)




Kommentera
0 kommentarer



Help i need somebody

Vad köper man i ettårspresent ?
Tips tas tacksamt emot :)




Kommentera
0 kommentarer



Veckans första dag

Måndag, veckans första dag. Dagen har bjudit på en trött stina. mm. det kan man kalla det. trots att mina älskade pojkar sov så sött så hade jag problem att sova... Men hoppas att denna natt funkar bättre :) Nu blir det sova ha det så bra :)



Kommentera
0 kommentarer



Vem kan slå Filip och Fredrik

Ett söndagsnöje. Tyvärr krockat det med PanAm. En ny favoritserie. Tyvärr tycker inte min man samma sak, så vi hoppas tomten kommer med en tv till sovrummet i julklapp. Nu blir det sängen. Behöver jag tala om att jag vann kampen om fjärrkontrollen? ;)




Kommentera
0 kommentarer



veckans sista dag

Gårdagen var vi iväg till Hudik och kollade på syrrans nya lägenhet, tror det kommer bli jättefint med lite tapeter och så. sen åkte vi iväg till Zabine och lämnade amningskudden och en grej till babysittern och jag fick träffa min älskade Liam! jag tycker så mycket om den ungen! Idag har det inte hänt så mycket. Var ner och handlade frukost på morgonen sen har det som sagt inte hänt så mycket mer. ska väl försöka fixa nån middag så småning om, tror det blir ris, kassler och sötsursås. mumma Ha det så bra



Kommentera
0 kommentarer



Wordfeud

Jag är såld totalt jävla såld. Nån mer som spelar? Johns mamma
Det är jag det :)




Kommentera
0 kommentarer



BB

Hittade en bild som vi knäppte på bb och som ligger på lg.se
Här var han inte stor. :)




Kommentera
1 kommentarer



I know what I want and I know how to get it

Dagen har bjudit på besök, influensavaccin och spökkväll.

Jag som inte alls tycker om att ta sprutor sätter mig frivilligt(nästan) och tar influensavaccin. Fast jag vet hur ont jag kommer ha i armen efteråt. Och jag vet att risken är att jag blir sjuk. Men va fan jag gör det för min man. Hans resonemang var ändå så himla bra: "om du blir sjuk älskling så måste jag vara hemma från jobbet och ta hand om John. Och om jag måste vara hemma för att du är sjuk så kan jag inte jobba och dra in pengar. " typ nåt sånt kom det. Och jag förstår honom jättemycket, för man blir inte miljonär på att vara mammaledig om jag säger som så. Så därför tar jag vaccinet och sitter nu här med ont i armen och tycker allmänt synd om mig själv. ;) haha

Nog klagat om det. Morgondagen bjuder nog på husvisning om jag har tur. Har hittat ett jättegulligt hus som ska säljas men även till uthyrning om man vill. Så vi får se om det är något för oss.

Annars skulle vi försökt oss på ett besök hos Roberts moster. Dom har varit uppe ett tag men dagarna tar slut så fort nu för tiden

Ha det så bra och godnatt




Kommentera
0 kommentarer



lev, älska, skratta

Vem kunde tro att förkylningen skulle börja släppa? äntligen! så nu kanske jag orkar gå ut på spökkväll ikväll. Förhoppningsvis så kan min älskade man komma hem i tid så att vi kan gå ut en sväng innan det blir för sent för John. Jag kommer ihåg den här kvällen för 3-4 år sedan när jag och Robert smög in på guldfynd och kikade på förlovningsringar. Ganska klumpigt att gå in där när nästan hela kommunen är inne i centrum. haha. Och nu sitter vi här, Gifta, en underbar unge, en halvdöv hund och den andra hunden har ADHD. :) men vi är lyckliga! så otroligt lyckliga. Sitter och kollar runt på facebook. ibland blir man fundersam, folk som sitter och skriver flera gånger varje dag hur kära dom är, hur lyckliga dom är, hur mycket dom älskar sin man/kvinna. Frågan jag ställer mig är om man verkligen är så lycklig? kär? när man skriver ut så flera gånger... Men jag dömmer ingen, jag bara undrar. Och med tanke på att jag skriver det här på bloggen så måste det ju stämma, för det gör det för mig :) Ha en bra dag och en spökig natt :)



Kommentera
1 kommentarer



someone like you

Gårdagen var som den var, men vi fick främmande av mamma, evelina och Camille. Camille är en kompis till min syster från england. Idag kommer Malin hit en sväng och hälsar på. Ska bli riktigt trevligt, för snart flyttar hon. inte långt, men med tanke på att jag inte varit till hennes nya lägenhet sen hon flyttade dit så lär det dröja till jag kommer till henne i järvsö. Hittade även ett hus igår, som kändes som om jag kunde tänka mig att bo i. Nackdelen är vart det ligger, och sen har huset legat ute på mäklare i nästan 3 år, så man funderar lite på vad det kan vara för fel på det. Men vi får se, vi kanske tar en tur förbi och kollar om vi skulle kunna trivas där. Nä nu får jag sällskap ha det så bra



Kommentera
0 kommentarer



beautiful

Jag satt o kollade på kort från min graviditet. Innan har jag inte insett hur lycklig jag var trots allt kräkande och all värk. Sen inser jag att jag trivdes med en liten kula, jag kan nog säga att jag kände mig vacker. facinerande. för det känner jag mig inte nu. Men det kommer nog det med. Idag är jag inte så mkt piggare, jag mår apa och har noll tålamod. Men jag håller ihop, för Johns skull. Tänk om det fanns nåt som hette "vård av fru" haha så min karl kunde vara hemma med john. Ha det bra nu ska jag lägga mig i soffan och vila



Kommentera
0 kommentarer